Ajax Logo Op Taart Maken

Ajax Logo Op Taart Maken

Tan's Taart Ajax!
Tan's Taart Ajax! from tanstaart.blogspot.com
tanstaart.blogspot.com

Ingrediënten Lijst:

  • 1 ronde taart
  • 500 gram botercrème
  • 100 gram rood marsepein
  • 100 gram wit marsepein
  • 100 gram zwart marsepein
  • 100 gram blauw marsepein
  • 100 gram geel marsepein
  • 100 gram groen marsepein
  • 100 gram oranje marsepein

Bereidingswijze:

Stap 1: Voorbereiden

Begin met het voorbereiden van de taart. Snijd de taart horizontaal doormidden en bedek de bovenkant van de onderste helft met een laag botercrème. Plaats de bovenste helft van de taart er bovenop en zorg ervoor dat deze goed vastzit.

Stap 2: Rode basis

Neem het rode marsepein en rol dit uit tot een dunne laag. Bedek de bovenkant en zijkanten van de taart met het rode marsepein. Zorg ervoor dat alles goed bedekt is en strijk eventuele oneffenheden glad.

Stap 3: Witte randen

Neem het witte marsepein en rol dit uit tot een dunne laag. Snijd dunne stroken uit het marsepein en plaats deze rondom de bovenkant en onderkant van de taart. Druk ze voorzichtig aan zodat ze goed blijven zitten.

Stap 4: Het Ajax Logo

Neem het zwarte, blauwe, gele, groene en oranje marsepein en rol elk van deze kleuren uit tot dunne lagen. Snijd de vormen van het Ajax logo uit het marsepein en plaats ze op de bovenkant van de taart. Zorg ervoor dat de vormen goed op elkaar aansluiten en druk ze voorzichtig aan.

Stap 5: Afwerking

Maak de taart af door eventuele details toe te voegen met de overgebleven marsepein. Denk aan strepen, cijfers of andere vormen die bij het Ajax logo passen. Zorg ervoor dat alles goed vastzit en strijk eventuele oneffenheden glad.

Instructies:

Volg de bovenstaande stappen om het Ajax logo op de taart te maken. Zorg ervoor dat je voorzichtig bent en de marsepein goed aandrukt zodat alles op zijn plaats blijft zitten. Maak de taart af met eventuele extra details en geniet van je zelfgemaakte Ajax taart!

Voedingswaarde:

De voedingswaarde van de taart kan variëren, afhankelijk van de ingrediënten die je gebruikt. Het is belangrijk om te onthouden dat deze taart een traktatie is en niet dagelijks geconsumeerd moet worden. Geniet er met mate van!

Gezondheidsvoordelen:

Hoewel deze taart niet per se gezond is, kan het maken en delen ervan wel zorgen voor een gevoel van vreugde en verbondenheid. Het is belangrijk om ook te genieten van af en toe wat lekkers, zolang het maar met mate is.

Voorbereidingstijd:

Ongeveer 30 minuten

Bereidingstijd:

Ongeveer 1 uur

Totale Tijd:

Ongeveer 1 uur en 30 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *