Smash Taart Kopen

Smash Taart Kopen

Cake smash taart Juffrouw taart winsum
Cake smash taart Juffrouw taart winsum from www.juffrouwtaart.nl
www.juffrouwtaart.nl

Wat is een smash taart?

Een smash taart is een speciaal soort taart die vaak gebruikt wordt voor verjaardagen, babyshowers, en andere feestelijke gelegenheden. Het kenmerkende van een smash taart is dat deze taart volledig bedekt is met snoep en versieringen. Het is eigenlijk een soort explosie van kleur en smaak!

Ingrediënten

Voor het maken van een smash taart heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 300 gram bloem
  • 200 gram suiker
  • 200 gram boter
  • 4 eieren
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel vanille-extract
  • Snufje zout
  • 300 gram snoep en versieringen naar keuze
  • 250 gram fondant

Bereidingswijze

Volg onderstaande stappen om een heerlijke smash taart te maken:

Stap 1: Het maken van het taartbeslag

Begin met het maken van het taartbeslag. Doe de boter en suiker in een kom en mix dit met een mixer tot een luchtig geheel. Voeg vervolgens één voor één de eieren toe en mix dit goed door elkaar. Voeg daarna de bloem, bakpoeder, vanille-extract en een snufje zout toe en mix alles tot een glad beslag.

Stap 2: Het bakken van de taart

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een taartvorm in en giet het beslag in de vorm. Bak de taart in ongeveer 30-35 minuten gaar. Laat de taart vervolgens volledig afkoelen.

Stap 3: Het decoreren van de taart

Wanneer de taart is afgekoeld, kun je beginnen met het decoreren. Rol de fondant uit op een met poedersuiker bestrooid werkblad. Bedek de taart met een dun laagje botercrème en leg de fondant voorzichtig over de taart. Strijk de fondant glad met een fondant smoother. Nu kun je de taart versieren met het snoep en de versieringen naar keuze. Laat je creativiteit de vrije loop!

Stap 4: Het serveren van de taart

De smash taart is nu klaar om te serveren! Snijd de taart in mooie stukken en geniet van de kleurrijke en smaakvolle creatie. Deze taart zal zeker indruk maken op je gasten!

Voedingswaarde

De voedingswaarde van een smash taart kan variëren, afhankelijk van de gebruikte ingrediënten en de grootte van de stukken taart. Het is een feestelijke taart die vooral bedoeld is om van te genieten op speciale gelegenheden. Geniet dus vooral van een stukje, maar eet met mate!

Gezondheidsvoordelen

Een smash taart is niet per se een gezonde keuze, maar af en toe genieten van een stukje taart kan zeker geen kwaad. Het is belangrijk om te onthouden dat het vooral draait om balans en matiging. Geniet van de smaak en gezelligheid, maar zorg ook voor een gebalanceerd dieet met voldoende groenten, fruit en andere gezonde voedingsmiddelen.

Voorbereidingstijd, bereidingstijd en totale tijd

De voorbereidingstijd voor het maken van een smash taart is ongeveer 30 minuten. De taart moet vervolgens ongeveer 30-35 minuten in de oven bakken. Het decoreren van de taart kost nog eens 30 minuten. De totale tijd voor het maken van een smash taart is dus ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *