Miraculous Ladybug Taart Topper

Miraculous Ladybug Taart Topper

Miraculous Tales of Ladybug & Cat Noir Cake Topper Cake Etsy
Miraculous Tales of Ladybug & Cat Noir Cake Topper Cake Etsy from www.etsy.com
www.etsy.com

Een heerlijke taart om van te smullen!

Ingrediënten:

– 200 gram bloem

– 200 gram suiker

– 200 gram boter

– 4 eieren

– 1 theelepel vanille-extract

– 2 theelepels bakpoeder

– Een snufje zout

– 200 ml melk

– Rode en zwarte voedingskleurstof

– Ladybug taart topper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ronde taartvorm in met boter en bestuif met bloem.

2. Mix de boter en suiker samen in een grote kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de eieren één voor één toe en mix goed na elke toevoeging.

4. Voeg het vanille-extract toe en mix nogmaals.

5. Zeef de bloem, bakpoeder en zout boven de kom en mix op een lage snelheid tot een glad beslag.

6. Voeg de melk toe en mix tot alles goed is gecombineerd.

7. Verdeel het beslag gelijkmatig over de taartvorm.

8. Voeg een paar druppels rode voedingskleurstof toe aan een klein deel van het beslag en meng goed. Voeg zwarte voedingskleurstof toe aan een ander klein deel van het beslag en meng opnieuw.

9. Druppel het rode en zwarte beslag willekeurig over het witte beslag in de taartvorm.

10. Neem een satéprikker en maak swirls in het beslag om een marmerpatroon te creëren.

11. Bak de taart in de voorverwarmde oven gedurende 30-35 minuten, of tot een satéprikker er schoon uitkomt als je die in het midden van de taart steekt.

12. Laat de taart volledig afkoelen in de vorm voordat je hem uit de vorm haalt.

13. Plaats de Ladybug taart topper bovenop de taart.

Voedingswaarde:

– Calorieën: 250 per portie

– Vet: 12 gram

– Koolhydraten: 32 gram

– Eiwit: 4 gram

– Vezels: 1 gram

Gezondheidsvoordelen:

Deze taart bevat een goede bron van energie door de aanwezigheid van suiker en koolhydraten. Het is belangrijk om te onthouden dat dit een traktatie is en met mate geconsumeerd moet worden.

Voorbereidingstijd: 15 minuten

Baktijd: 30-35 minuten

Totale tijd: 1 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *