Snicker Monchou Taart

Snicker Monchou Taart

Snickers MonChou Taart een lekkere taart van SterkInDeKeuken Recept
Snickers MonChou Taart een lekkere taart van SterkInDeKeuken Recept from www.pinterest.com
www.pinterest.com

Ingrediënten:

– 200 gram biscuits

– 100 gram boter

– 500 gram monchou

– 250 ml slagroom

– 100 gram poedersuiker

– 1 zakje vanillesuiker

– 200 gram pinda’s

– 100 gram chocolade

Bereidingswijze:

Bodem:

1. Verkruimel de biscuits in een keukenmachine of doe ze in een plastic zak en sla erop met een deegroller totdat ze fijn zijn.

2. Smelt de boter in een pannetje en voeg de verkruimelde biscuits toe. Roer goed door totdat alles goed gemengd is.

3. Vet een springvorm in met boter en druk het biscuitmengsel stevig aan op de bodem.

4. Zet de springvorm in de koelkast en laat de bodem minimaal 30 minuten opstijven.

Vulling:

1. Mix de monchou, slagroom, poedersuiker en vanillesuiker in een kom totdat het een glad mengsel is.

2. Hak de pinda’s grof en voeg ze toe aan het monchou mengsel.

3. Verdeel het monchou mengsel over de bodem van de springvorm en strijk het glad.

4. Zet de taart terug in de koelkast en laat het minimaal 4 uur opstijven.

Topping:

1. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron.

2. Giet de gesmolten chocolade over de taart en strijk het glad.

3. Laat de chocolade hard worden in de koelkast voordat je de taart serveert.

Voedingswaarde:

Portiegrootte: 1 stuk

Calorieën: 350

Vet: 25 gram

Koolhydraten: 25 gram

Eiwitten: 8 gram

Gezondheidsvoordelen:

Deze snicker monchou taart bevat pinda’s, die rijk zijn aan gezonde vetten en eiwitten. De monchou en slagroom zorgen voor een romige textuur en de biscuitbodem zorgt voor een lekkere crunch. Geniet van deze taart als een heerlijk dessert of traktatie!

Bereidingstijd:

Voorbereiding: 30 minuten

Bereiding: 4 uur

Totaal: 4 uur 30 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *