Bens Taarten

Bens Taarten

Cijfer taarten Ben's taarten
Cijfer taarten Ben's taarten from www.benstaarten.nl
www.benstaarten.nl

Over Ben’s Taarten

Ben’s Taarten is een bakkerij die gespecialiseerd is in het maken van heerlijke taarten voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardagstaart, een bruidstaart of gewoon een lekker stukje taart wilt, bij Ben’s Taarten ben je aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en een passie voor bakken, zorgt Ben ervoor dat elke taart een feestje is.

Verse Ingrediënten

Bij Ben’s Taarten gebruiken we alleen de beste en meest verse ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke taart vol van smaak is. We gebruiken hoogwaardige bloem, verse eieren, romige boter en de lekkerste vruchten en chocolade. Onze taarten zijn niet alleen lekker, maar ook van hoge kwaliteit.

Gezondheidsvoordelen

Naast het feit dat onze taarten heerlijk zijn, hebben ze ook enkele gezondheidsvoordelen. We gebruiken bijvoorbeeld geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen in onze taarten. Bovendien bevatten onze taarten geen transvetten. Dus zelfs als je op je gezondheid let, kun je nog steeds genieten van een stukje taart van Ben’s Taarten.

Recept

Ingrediëntenlijst:

Voor het deeg:

  • 250 gram bloem
  • 125 gram boter
  • 100 gram suiker
  • 1 ei
  • Snufje zout

Voor de vulling:

  • 500 gram verse vruchten naar keuze
  • 100 gram suiker
  • 25 gram maizena
  • Sap van 1 citroen

Extra:

  • Boter om in te vetten
  • Bloem om te bestuiven
  • Poedersuiker om te bestrooien

Bereidingswijze:

Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Stap 2: Begin met het maken van het deeg. Meng de bloem, boter, suiker, ei en zout in een kom. Kneed het geheel tot een stevig deeg. Laat het deeg vervolgens 30 minuten rusten in de koelkast.

Stap 3: Vet een taartvorm in met boter en bestuif met bloem. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad en bekleed de taartvorm hiermee. Prik met een vork gaatjes in de bodem.

Stap 4: Maak nu de vulling. Meng de vruchten, suiker, maizena en citroensap in een kom. Verdeel de vulling gelijkmatig over de taartbodem.

Stap 5: Bak de taart in de voorverwarmde oven gedurende 45-50 minuten, of tot de bovenkant goudbruin is.

Stap 6: Haal de taart uit de oven en laat afkoelen. Bestrooi de taart met poedersuiker voordat je hem serveert.

Voedingswaarde:

Energie: 300 kcal per portie

Vetten: 15 gram per portie

Koolhydraten: 40 gram per portie

Eiwitten: 3 gram per portie

Prep tijd:

30 minuten

Kooktijd:

45-50 minuten

Totale tijd:

1 uur en 20 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *