Frisse Taartvulling

Frisse Taartvulling

Recept Mascarpone Vulling Taart Peter Brown Bruidstaart
Recept Mascarpone Vulling Taart Peter Brown Bruidstaart from llirik6553530.blogspot.com
llirik6553530.blogspot.com

Ingrediënten:

  • 250 gram roomkaas
  • 250 ml slagroom
  • 100 gram poedersuiker
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel geraspte citroenschil

Bereidingswijze:

Stap 1: Voorbereiding

Zorg ervoor dat de roomkaas op kamertemperatuur is voordat je begint.

Stap 2: Roomkaas mengen

Neem een grote kom en voeg de roomkaas toe. Mix de roomkaas met een elektrische mixer op lage snelheid totdat het glad en romig is.

Stap 3: Slagroom toevoegen

Voeg de slagroom toe aan de kom met roomkaas. Mix op hoge snelheid totdat de slagroom stijve pieken vormt.

Stap 4: Poedersuiker en vanille-extract toevoegen

Voeg de poedersuiker en vanille-extract toe aan de kom. Mix op lage snelheid totdat alles goed gemengd is.

Stap 5: Citroensap en geraspte citroenschil toevoegen

Voeg het citroensap en de geraspte citroenschil toe aan de kom. Mix op lage snelheid totdat alles goed gemengd is.

Stap 6: Laat het geheel opstijven

Giet de taartvulling in een taartvorm en strijk de bovenkant glad. Zet de taartvorm in de koelkast en laat het geheel minstens 2 uur opstijven.

Voedingswaarde:

Deze frisse taartvulling bevat ongeveer 120 calorieën per portie.

Gezondheidsvoordelen:

Deze taartvulling bevat calcium en vitamine C uit de roomkaas en citroen. Calcium is belangrijk voor sterke botten en tanden, terwijl vitamine C het immuunsysteem ondersteunt.

Bereidingstijd:

Voorbereiding: 15 minuten

Totaal: 2 uur en 15 minuten

Geniet van je heerlijke frisse taartvulling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *