Kant En Klare Slagroom Voor Taart

Kant En Klare Slagroom Voor Taart

Kant en klare slagroom TotaalVERS
Kant en klare slagroom TotaalVERS from webshop.totaalvers.nl
webshop.totaalvers.nl

Ingrediënten:

  • 250 ml slagroom
  • 50 g poedersuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 theelepel vanille-extract

Bereidingswijze:

Stap 1: Voorbereiden

Voordat je begint, zorg ervoor dat alle ingrediënten en keukengerei klaarstaan. Zet de slagroom, poedersuiker, vanillesuiker en vanille-extract alvast klaar.

Stap 2: Slagroom kloppen

Giet de slagroom in een grote kom. Voeg de poedersuiker, vanillesuiker en vanille-extract toe. Gebruik een handmixer of een garde om de slagroom op te kloppen. Blijf kloppen totdat de slagroom stevig is en pieken vormt.

Stap 3: Proeven en aanpassen

Proef de slagroom en voeg indien nodig meer poedersuiker of vanillesuiker toe naar smaak. Blijf kloppen totdat de gewenste smaak is bereikt.

Stap 4: Bewaren

Als je de slagroom niet meteen gebruikt, kun je deze in de koelkast bewaren. Doe de slagroom in een afgesloten bakje of spuitzak en zet het in de koelkast. De slagroom blijft ongeveer 2-3 dagen goed.

Voedingswaarde:

Een portie van 50 ml kant-en-klare slagroom bevat ongeveer:

  • Calorieën: 150
  • Vet: 15 g
  • Koolhydraten: 5 g
  • Eiwitten: 1 g

Gezondheidsvoordelen:

Slagroom bevat zuivelvet, wat kan bijdragen aan gewichtstoename als het in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd. Het is belangrijk om slagroom met mate te eten en te genieten als onderdeel van een evenwichtig dieet.

Bereidingstijd:

Voorbereiding: 5 minuten

Totaal: 10 minuten

Geniet van je zelfgemaakte kant-en-klare slagroom voor taart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *