Maitre Paul Diepvries Taart
Ingrediënten
Om deze heerlijke Maitre Paul Diepvries Taart te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig:
- 1 pak Maitre Paul Diepvries Taart
- 150 gram boter
- 200 ml slagroom
- 100 gram suiker
- 200 gram bloem
- 3 eieren
- 1 theelepel vanille-extract
- Snufje zout
Bereidingswijze
Stap 1: Bereid de bodem voor
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een pan op laag vuur. Meng de gesmolten boter, bloem, suiker en een snufje zout in een kom. Klop één ei los en voeg dit toe aan het mengsel. Mix alles goed door elkaar tot een deeg. Vet een taartvorm in en verdeel het deeg gelijkmatig over de bodem. Druk het deeg goed aan met je handen.
Stap 2: Bak de bodem
Zet de taartvorm in de voorverwarmde oven en bak de bodem ongeveer 10 minuten. Haal de bodem uit de oven en laat deze afkoelen.
Stap 3: Bereid de vulling
Neem de Maitre Paul Diepvries Taart uit de verpakking en leg deze op de afgekoelde bodem. Klop de slagroom stijf met een beetje suiker en vanille-extract. Verdeel de slagroom gelijkmatig over de taart. Laat de taart vervolgens minstens 2 uur opstijven in de vriezer.
Stap 4: Serveer
Haal de taart uit de vriezer en laat deze een paar minuten staan voordat je hem serveert. Snijd de taart in stukken en geniet van deze heerlijke Maitre Paul Diepvries Taart!
Voedingswaarde
Per portie van de Maitre Paul Diepvries Taart (1/8 taart):
- Energie: 320 kcal
- Vet: 20 gram
- Verzadigd vet: 12 gram
- Koolhydraten: 30 gram
- Suikers: 15 gram
- Eiwitten: 4 gram
- Zout: 0.2 gram
Gezondheidsvoordelen
Hoewel de Maitre Paul Diepvries Taart niet per se gezond is, kan het af en toe genieten van een stukje taart een positief effect hebben op je humeur en algemeen welzijn. Het is belangrijk om te genieten van eten en af en toe te genieten van zoete lekkernijen kan daar zeker aan bijdragen.
Bereidingstijd
Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 10 minuten
Totaal: 2 uur 30 minuten