Pecannoten Taart Miljuschka

Pecannoten Taart Miljuschka

Miljuschka Recepten Taart
Miljuschka Recepten Taart from 283rogeliodavisheadline.blogspot.com
283rogeliodavisheadline.blogspot.com

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 100 gram boter
  • 75 gram witte basterdsuiker
  • 1 ei
  • 200 gram pecannoten
  • 200 gram bruine basterdsuiker
  • 100 gram boter
  • 2 eieren
  • 1 theelepel vanille-extract
  • snufje zout

Bereidingswijze

De bodem

Meng de bloem, boter, witte basterdsuiker en het ei in een kom. Kneed het geheel tot een stevig deeg. Vet een taartvorm in en bedek de bodem met het deeg. Zorg ervoor dat het deeg gelijkmatig verdeeld is over de bodem en de randen van de taartvorm.

De vulling

Hak de pecannoten grof en smelt de boter in een pan. Voeg de bruine basterdsuiker toe en roer tot het volledig is opgelost. Voeg vervolgens de gehakte pecannoten, eieren, vanille-extract en een snufje zout toe. Meng alles goed door elkaar.

De taart

Giet de vulling over de bodem in de taartvorm. Zorg ervoor dat de vulling gelijkmatig verdeeld is. Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius gedurende 30-35 minuten, of tot de bovenkant goudbruin is en de vulling stevig aanvoelt.

Voedingswaarde

Een punt pecannoten taart bevat gemiddeld:

  • Calorieën: 350
  • Vet: 22 gram
  • Koolhydraten: 35 gram
  • Eiwit: 5 gram

Gezondheidsvoordelen

Pecannoten zijn een goede bron van gezonde vetten, eiwitten en vezels. Ze bevatten ook vitamine E, magnesium en antioxidanten. Deze voedingsstoffen kunnen bijdragen aan een gezond hart, de spijsvertering bevorderen en ontstekingen verminderen.

Bereidingstijd

Voorbereiding: 20 minuten

Bereiding: 35 minuten

Totaal: 55 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *