Simpele Taart Maken Zonder Oven

Simpele Taart Maken Zonder Oven

Taarten zonder oven Liefde voor bakken
Taarten zonder oven Liefde voor bakken from liefdevoorbakken.nl
liefdevoorbakken.nl

Ontdek hoe je een heerlijke taart kunt maken zonder oven!

Ingrediënten:

  • 200 gram biscuitjes
  • 100 gram boter
  • 400 gram roomkaas
  • 200 ml slagroom
  • 100 gram suiker
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 200 gram aardbeien
  • 100 gram bosbessen
  • 100 gram frambozen
  • 100 gram poedersuiker

Bereidingswijze:

Stap 1: Maal de biscuitjes fijn in een keukenmachine of doe ze in een plastic zakje en rol er met een deegroller overheen. Smelt de boter in een pan en meng dit met de fijngemalen biscuitjes. Druk het mengsel stevig aan op de bodem van een taartvorm en zet het in de koelkast om op te stijven.

Stap 2: Klop de roomkaas, slagroom, suiker, citroensap en vanille-extract samen in een grote kom tot een glad mengsel. Haal de taartvorm uit de koelkast en giet het roomkaasmengsel er overheen. Strijk de bovenkant glad met een spatel en zet de taart terug in de koelkast.

Stap 3: Was de aardbeien, bosbessen en frambozen en snijd de aardbeien in plakjes. Leg de plakjes aardbei, bosbessen en frambozen bovenop de taart als decoratie. Strooi de poedersuiker over de taart voor een mooie afwerking.

Stap 4: Laat de taart minstens 4 uur opstijven in de koelkast, maar het liefst een hele nacht. Serveer de taart gekoeld en geniet van deze heerlijke traktatie!

Voedingswaarde:

Portiegrootte: 1 punt taart

Calorieën: 300

Vetten: 20 gram

Koolhydraten: 25 gram

Eiwitten: 5 gram

Gezondheidsvoordelen:

Deze taart bevat veel fruit, wat rijk is aan vitamines en antioxidanten. Het eten van fruit kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem en een goede spijsvertering. Daarnaast bevat deze taart geen toegevoegde suikers, wat helpt om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden.

Voorbereidingstijd:

15 minuten

Bereidingstijd:

4 uur opstijven in de koelkast

Totale tijd:

4 uur en 15 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *