Snoepjes Taart Bestellen

Snoepjes Taart Bestellen

Snoep Taart Snoeptaarten, Taart bakken en Taart
Snoep Taart Snoeptaarten, Taart bakken en Taart from www.pinterest.com
www.pinterest.com

Ingrediënten

Voor de taart:

  • 200 gram bloem
  • 150 gram boter
  • 100 gram suiker
  • 2 eieren
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Snufje zout

Voor de vulling:

  • 200 gram roomkaas
  • 200 gram poedersuiker
  • 250 ml slagroom
  • 1 theelepel vanille-extract

Voor de decoratie:

  • Snoepjes naar keuze
  • Chocoladesaus
  • Slagroom

Bereidingswijze

Stap 1: Bereid de taartbodem

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een taartvorm in met boter en bestuif met bloem.

Meng in een kom de bloem, boter, suiker, eieren, vanille-extract, bakpoeder en zout tot een glad beslag.

Giet het beslag in de taartvorm en strijk glad met een spatel. Bak de taartbodem in de voorverwarmde oven voor ongeveer 25 minuten, of tot deze goudbruin is.

Stap 2: Maak de vulling

Klop in een andere kom de roomkaas, poedersuiker, slagroom en vanille-extract tot een luchtige vulling.

Stap 3: Vul de taart

Haal de taartbodem uit de oven en laat afkoelen. Snijd de taartbodem horizontaal doormidden, zodat je twee lagen krijgt.

Smeer een laag van de roomkaasvulling op de onderste helft van de taartbodem. Leg de bovenste helft er weer bovenop en druk voorzichtig aan.

Stap 4: Decoreer de taart

Bedek de bovenkant van de taart met snoepjes naar keuze. Drizzle chocoladesaus over de snoepjes en spuit wat slagroom langs de rand van de taart.

Voedingswaarde

Portiegrootte: 1 punt taart

Calorieën: 350

Vetten: 20g

Koolhydraten: 40g

Eiwitten: 4g

Gezondheidsvoordelen

Hoewel deze taart niet per se gezond is, kan het af en toe genieten van een stukje snoepjes taart zorgen voor gelukkige smaakpapillen en een voldaan gevoel.

Daarnaast kan het delen van deze taart met vrienden en familie zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Bereidingstijd

Voorbereiding: 30 minuten

Bakken: 25 minuten

Totaal: 55 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *