Taartvulling Mascarpone Framboos

Taartvulling Mascarpone Framboos

bladerdeegtaart met mascarpone en frambozen thuis op nummer 14
bladerdeegtaart met mascarpone en frambozen thuis op nummer 14 from in.pinterest.com
in.pinterest.com

Ingrediënten:

  • 250 gram mascarpone
  • 200 gram frambozen
  • 50 gram poedersuiker
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 250 milliliter slagroom

Bereidingswijze:

Stap 1: Slagroom kloppen

Klop de slagroom stijf in een grote kom. Zorg ervoor dat de slagroom goed gekoeld is voordat je begint met kloppen.

Stap 2: Mascarpone mengen

Voeg de mascarpone, poedersuiker en vanille-extract toe aan de geklopte slagroom. Meng alles goed door elkaar totdat er een glad mengsel ontstaat.

Stap 3: Frambozen toevoegen

Voeg de frambozen toe aan het mascarpone mengsel. Roer voorzichtig door totdat de frambozen gelijkmatig verdeeld zijn.

Stap 4: Taartvulling gebruiken

Gebruik de taartvulling van mascarpone en framboos om taarten te vullen. Je kunt het ook gebruiken als vulling voor cupcakes of als topping voor desserts.

Voedingswaarde:

Per portie (100 gram):

  • Calorieën: 300
  • Vet: 25 gram
  • Koolhydraten: 15 gram
  • Eiwit: 5 gram

Gezondheidsvoordelen:

De taartvulling van mascarpone en framboos bevat gezonde ingrediënten zoals frambozen en mascarpone. Frambozen zijn rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Ze bevatten weinig calorieën en zijn een goede bron van vezels. Mascarpone is een romige kaas die rijk is aan vetten en eiwitten. Het kan helpen bij het behouden van een gezond gewicht en het bevorderen van spieropbouw.

Bereidingstijd:

  • Voorbereiding: 15 minuten
  • Bereiding: 0 minuten
  • Totaal: 15 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *