Ah Geslaagd Taart

Ah Geslaagd Taart

Geslaagd taart 12 personen bestellen Bakkerij van der Grijn
Geslaagd taart 12 personen bestellen Bakkerij van der Grijn from www.vandergrijn.nl
www.vandergrijn.nl

Ingrediëntenlijst:

  • 200 gram ongezouten roomboter
  • 200 gram kristalsuiker
  • 4 eieren
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • 200 gram pure chocolade
  • 200 gram slagroom
  • 150 gram poedersuiker
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melkchocolade

Bereidingswijze:

Stap 1: Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een taartvorm in met boter en bestuif met bloem.

Stap 2: Deeg maken

In een grote kom, mix de boter en suiker tot een luchtig mengsel. Voeg vervolgens één voor één de eieren toe en mix goed na elke toevoeging. Zeef het zelfrijzend bakmeel en cacaopoeder boven de kom en meng tot een glad beslag.

Stap 3: Taart bakken

Giet het beslag in de taartvorm en strijk de bovenkant glad. Bak de taart in de voorverwarmde oven gedurende 25-30 minuten, of tot een prikker er schoon uitkomt. Laat de taart volledig afkoelen in de vorm.

Stap 4: Chocolademousse maken

Smelt de pure chocolade au bain-marie en laat iets afkoelen. Klop ondertussen de slagroom stijf met de poedersuiker en vanille-extract. Voeg de gesmolten chocolade toe aan de slagroom en vouw voorzichtig door elkaar.

Stap 5: Taart vullen

Snijd de afgekoelde taart horizontaal doormidden. Verdeel de chocolademousse over de onderste helft van de taart en leg de bovenste helft erop. Plaats de taart in de koelkast om op te stijven.

Stap 6: Chocoladeglazuur maken

Smelt de witte, melk- en pure chocolade apart au bain-marie. Laat de chocolade iets afkoelen. Giet de gesmolten chocolade over de bovenkant van de taart en laat het langs de zijkanten druipen.

Stap 7: Versieren

Smelt de overgebleven witte, melk- en pure chocolade apart au bain-marie. Giet de gesmolten chocolade in een spuitzak met een dunne punt en spuit decoratieve patronen op de bovenkant van de taart.

Stap 8: Serveren

Laat de chocoladeglazuur en decoraties volledig uitharden voordat je de taart serveert. Snijd de taart in punten en serveer met een kopje koffie of thee.

Voedingswaarde:

De voedings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *