Biscuit Recept De Leukste Taarten

Biscuit Recept De Leukste Taarten

Eenvoudige Biscuittaart Taart ideeën, Makkelijke taartrecepten
Eenvoudige Biscuittaart Taart ideeën, Makkelijke taartrecepten from www.pinterest.com
www.pinterest.com

Ingrediënten

Voor het beslag:

– 250 gram bloem

– 250 gram suiker

– 6 eieren

– 1 zakje vanillesuiker

– 1 theelepel bakpoeder

– 125 milliliter melk

– Snufje zout

Voor de vulling:

– 500 milliliter slagroom

– 4 eetlepels suiker

– Vers fruit naar keuze

Voor de topping:

– Poedersuiker

Bereidingswijze

Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een springvorm in met boter en bestrooi met bloem.

Stap 2: Doe de bloem, suiker, vanillesuiker, bakpoeder en zout in een kom en meng goed door elkaar.

Stap 3: Voeg de eieren één voor één toe aan het beslag en mix goed door. Voeg daarna de melk toe en mix tot een glad beslag.

Stap 4: Giet het beslag in de springvorm en strijk de bovenkant glad met een spatel.

Stap 5: Bak de biscuit in ongeveer 30 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Controleer met een satéprikker of de biscuit gaar is, als de prikker er schoon uitkomt is de biscuit klaar.

Stap 6: Haal de biscuit uit de oven en laat volledig afkoelen in de springvorm.

Stap 7: Klop de slagroom met de suiker stijf in een kom.

Stap 8: Haal de biscuit uit de springvorm en snijd horizontaal doormidden, zodat je twee plakken biscuit krijgt.

Stap 9: Besmeer de onderste helft van de biscuit met de helft van de slagroom en leg hier vers fruit naar keuze op.

Stap 10: Leg de bovenste helft van de biscuit erop en druk voorzichtig aan.

Stap 11: Bestrooi de bovenkant van de biscuit met poedersuiker.

Stap 12: Serveer de biscuit als taart of snijd in punten.

Voedingswaarde

– Calorieën: 250 kcal

– Koolhydraten: 30 gram

– Vet: 12 gram

– Eiwit: 5 gram

– Vezels: 1 gram

Gezondheidsvoordelen

Deze biscuit bevat verse ingrediënten zoals fruit en slagroom, die beide goede bronnen zijn van vitaminen en mineralen. Fruit is rijk aan antioxidanten en vezels, terwijl slagroom zorgt voor een goede bron van calcium en vitamine D. Het beslag van de biscuit bevat ook eieren, die een goede bron zijn van eiwitten.

Bereidingstijd

– Voorbereiding: 15 minuten

– Baktijd: 30 minuten

– Totale tijd: 45 minuten

Dit biscuit recept is perfect voor het maken van de leukste taarten. Het beslag is eenvoudig te maken en de biscuit is luchtig en smaakvol. De vulling van slagroom en vers fruit maakt de taart heerlijk fris en zoet. Serveer de biscuit als verjaardagstaart, dessert of gewoon als lekkernij bij de koffie. Geniet van deze heerlijke traktatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *