Vlinder Taart Hema

Vlinder Taart Hema

Vlinder taart QUEEN G Het Taartenhuis
Vlinder taart QUEEN G Het Taartenhuis from hettaartenhuis.nl
hettaartenhuis.nl

Ingrediënten:

Voor het beslag:

– 200 gram bloem

– 200 gram suiker

– 200 gram boter

– 4 eieren

– 1 zakje vanillesuiker

– Snufje zout

Voor de vulling:

– 250 milliliter slagroom

– 2 eetlepels suiker

– 1 zakje klop-fix

– Vers fruit naar keuze (bijvoorbeeld aardbeien, blauwe bessen, frambozen)

Voor de topping:

– Poedersuiker

Bereidingswijze:

Stap 1: Het beslag maken

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Mix de boter en suiker samen tot een luchtig mengsel. Voeg een voor een de eieren toe en mix goed door. Voeg vervolgens de bloem, vanillesuiker en een snufje zout toe en mix tot een glad beslag.

Stap 2: Het beslag bakken

Vet een ronde cakevorm in en giet het beslag erin. Bak de cake in ongeveer 30-35 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Controleer met een satéprikker of de cake gaar is.

Stap 3: De vulling maken

Klop de slagroom samen met de suiker en klop-fix stijf. Snijd de cake horizontaal doormidden en besmeer de onderste helft met een laag slagroom. Leg hierop het verse fruit naar keuze.

Stap 4: De taart afmaken

Leg de bovenste helft van de cake erop en bestrooi de taart met poedersuiker. Serveer de vlinder taart Hema direct.

Voedingswaarde:

Per portie:

– Calorieën: 350

– Vet: 20 gram

– Koolhydraten: 38 gram

– Eiwit: 5 gram

Gezondheidsvoordelen:

De vlinder taart Hema bevat verse vruchten, die rijk zijn aan vitamines en mineralen. Het eten van vruchten kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem en een goede spijsvertering. Daarnaast bevat de taart ook slagroom, wat zorgt voor een heerlijk romige smaak.

Voorbereidingstijd:

– 15 minuten

Baktijd:

– 35 minuten

Totale tijd:

– 50 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *