Eenvoudige Taart Maken Zonder Oven

Eenvoudige Taart Maken Zonder Oven

Tiramisuadvocaattaart Keukenliefde
Tiramisuadvocaattaart Keukenliefde from www.keukenliefde.nl
www.keukenliefde.nl

Ingrediënten

Hier is een lijst met ingrediënten die je nodig hebt om een eenvoudige taart zonder oven te maken:

  • 200 gram biscuitjes
  • 100 gram gesmolten boter
  • 500 gram roomkaas
  • 200 gram slagroom
  • 100 gram suiker
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 200 gram aardbeien
  • 200 gram blauwe bessen
  • 200 gram frambozen
  • 100 gram poedersuiker

Bereidingswijze

Stap 1: Bereid de bodem voor

Verkruimel de biscuitjes in een blender of doe ze in een plastic zak en sla erop met een deegroller totdat ze fijn zijn. Meng de gesmolten boter door de verkruimelde biscuitjes totdat alles goed gemengd is. Druk het mengsel stevig aan in een taartvorm en zet het in de koelkast om op te stijven.

Stap 2: Maak de vulling

Klop de roomkaas, slagroom, suiker en vanille-extract samen in een kom totdat het mengsel glad en romig is. Haal de taartvorm uit de koelkast en giet de vulling over de bodem. Strijk de bovenkant glad met een spatel en zet de taart terug in de koelkast om op te stijven.

Stap 3: Bereid het fruit voor

Was het fruit en snijd de aardbeien in plakjes. Haal de taart uit de koelkast en leg het fruit bovenop de vulling. Druk het fruit voorzichtig aan zodat het goed blijft liggen.

Stap 4: Maak de topping

Meng de poedersuiker met een beetje water totdat je een glazuur hebt. Drizzle het glazuur over het fruit op de taart.

Stap 5: Koel en serveer

Zet de taart terug in de koelkast en laat deze minstens 4 uur opstijven. Serveer de taart gekoeld en geniet ervan!

Voedingswaarde

Deze eenvoudige taart zonder oven bevat ongeveer 300 calorieën per portie. Het bevat ook veel calcium en vitamine C vanwege het gebruik van roomkaas en fruit.

Gezondheidsvoordelen

Deze taart bevat gezonde ingrediënten zoals fruit, roomkaas en slagroom. Fruit is rijk aan antioxidanten en vitamines, terwijl roomkaas en slagroom bijdragen aan de inname van calcium en vitamine D.

Bereidingstijd

Voorbereiding: 20 minuten

Bereiding: 10 minuten

Totale tijd: 4 uur en 30 minuten (inclusief opstijven in de koelkast)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *