Welke Monchou Voor Taart

Welke Monchou Voor Taart

Kerst MonChou taart Laura's Bakery
Kerst MonChou taart Laura's Bakery from www.laurasbakery.nl
www.laurasbakery.nl

Ingredienten:

– 200 gram Monchou

– 200 ml slagroom

– 100 gram suiker

– 1 zakje vanillesuiker

– 200 gram koekkruimels

– 100 gram gesmolten boter

– 3 eieren

– 1 eetlepel bloem

– 1 theelepel citroenrasp

Bereidingswijze:

Bodem:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de koekkruimels met de gesmolten boter in een kom.

3. Verdeel het koekmengsel over de bodem van een springvorm en druk goed aan.

4. Bak de bodem 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Vulling:

5. Mix de Monchou met de suiker, vanillesuiker en citroenrasp tot een glad mengsel.

6. Voeg één voor één de eieren toe en mix goed na elke toevoeging.

7. Voeg de bloem toe en mix nogmaals goed door.

8. Voeg als laatste de slagroom toe en mix alles goed door elkaar.

Afwerking:

9. Giet het Monchou-mengsel op de voorgebakken bodem.

10. Bak de taart in ongeveer 45 minuten gaar in de oven.

11. Laat de taart na het bakken volledig afkoelen in de koelkast.

12. Serveer de Monchoutaart met een toefje slagroom en eventueel wat vers fruit.

Voedingswaarde:

Deze Monchoutaart bevat per portie ongeveer 350 calorieën.

Gezondheidsvoordelen:

Monchou is een verse kaas die rijk is aan eiwitten, calcium en vitamine B12. Eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw en het herstel van onze spieren en calcium is goed voor sterke botten en tanden. Vitamine B12 is essentieel voor een goede werking van ons zenuwstelsel.

Bereidingstijd:

Voorbereiding: 20 minuten

Bereiding: 45 minuten

Totaal: 1 uur en 5 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *