Slagroomtaart Maken Met Cake

Slagroomtaart Maken Met Cake

De lekkerste slagroomtaart maken Gemakkelijk recept PinGetest
De lekkerste slagroomtaart maken Gemakkelijk recept PinGetest from www.pingetest.be
www.pingetest.be

Ingrediënten:

– 1 pak vanillecake mix

– 4 eieren

– 200 ml slagroom

– 75 gram suiker

– 1 zakje vanillesuiker

– 1 blikje vruchtencocktail

– 250 ml slagroom

– 2 eetlepels suiker

– 1 zakje klopfix

– 200 gram witte chocolade

– 50 gram boter

– 1 eetlepel poedersuiker

Bereidingswijze:

Stap 1: Cake bakken

– Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

– Meng de vanillecake mix met de eieren volgens de instructies op de verpakking.

– Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

– Bak de cake in de voorverwarmde oven voor ongeveer 30 minuten, of tot een satéprikker er schoon uitkomt.

– Laat de cake volledig afkoelen.

Stap 2: Slagroom maken

– Klop de slagroom met de suiker en vanillesuiker stijf.

– Laat de vruchtencocktail uitlekken.

– Snijd de cake horizontaal doormidden.

– Besmeer de onderste helft van de cake met de helft van de slagroom en verdeel hier de vruchtencocktail over.

– Leg de bovenste helft van de cake erop.

– Bestrijk de bovenkant en zijkanten van de taart met de rest van de slagroom.

Stap 3: Witte chocolade ganache maken

– Smelt de witte chocolade au bain-marie.

– Voeg de boter toe en roer tot een glad mengsel.

– Laat de ganache iets afkoelen en giet het over de bovenkant van de taart.

– Bestrooi de taart met poedersuiker.

Voedingswaarde:

– Calorieën: 350 per portie

– Vet: 20 gram

– Koolhydraten: 40 gram

– Eiwit: 5 gram

Gezondheidsvoordelen:

– Slagroomtaart bevat vitamine A, dat goed is voor de huid en het immuunsysteem.

– Het eten van slagroomtaart kan het humeur verbeteren en stress verminderen.

– Slagroomtaart kan een bron van energie zijn vanwege de koolhydraten en vetten.

Bereidingstijd:

– Voorbereiding: 20 minuten

– Bakken: 30 minuten

– Totale tijd: 50 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *