Taart Spatel Action

Taart Spatel Action

Taart Spatel RVS Kunststof Handvat I (SuperTip)
Taart Spatel RVS Kunststof Handvat I (SuperTip) from www.myxlshop.nl
www.myxlshop.nl

Ingrediënten:

  • 200 gram bloem
  • 100 gram boter
  • 100 gram suiker
  • 2 eieren
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Snufje zout
  • 200 gram roomkaas
  • 200 gram poedersuiker
  • 200 ml slagroom
  • Verse bessen naar keuze

Bereidingswijze:

  1. Meng in een kom de bloem, boter, suiker, eieren, vanille-extract, bakpoeder en zout. Kneed het geheel tot een deeg.
  2. Verdeel het deeg in tweeën en rol beide helften uit tot een dunne plak.
  3. Bekleed een taartvorm met één van de plakken deeg.
  4. Prik met een vork gaatjes in de bodem van het deeg.
  5. Bak de bodem blind in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius gedurende 15 minuten.
  6. Laat de bodem afkoelen.
  7. Klop de roomkaas en poedersuiker samen tot een glad mengsel.
  8. Klop in een andere kom de slagroom stijf.
  9. Voeg de slagroom toe aan het roomkaasmengsel en meng goed door elkaar.
  10. Verdeel het roomkaasmengsel over de afgekoelde taartbodem.
  11. Leg de tweede plak deeg over de roomkaasvulling.
  12. Druk de randen goed aan zodat de taart volledig is afgesloten.
  13. Plaats de taart in de koelkast en laat minstens 2 uur opstijven.
  14. Garneer de taart met verse bessen naar keuze.

Voedingswaarde:

  • Portiegrootte: 1 plak
  • Calorieën: 350
  • Vet: 20 gram
  • Koolhydraten: 40 gram
  • Eiwit: 4 gram

Gezondheidsvoordelen:

Deze taart spatel is een heerlijk dessert dat vol zit met smaak en textuur. Het bevat een goede hoeveelheid eiwitten, vetten en koolhydraten, waardoor het een goede bron van energie is. De roomkaas in de vulling zorgt voor een romige en rijke smaak, terwijl de bessen zorgen voor een frisse en fruitige touch. Bovendien bevat deze taart spatel geen kunstmatige toevoegingen en is het gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Voorbereidingstijd:

15 minuten

Bereidingstijd:

30 minuten

Totale tijd:

2 uur 45 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *