Room Maken Voor Taart

Room Maken Voor Taart

Hoe maken wij uw taart YouTube
Hoe maken wij uw taart YouTube from www.youtube.com
www.youtube.com

Heb je een speciale gelegenheid en wil je een heerlijke taart maken?

Volg dan deze eenvoudige stappen om ruimte te maken voor taart!

Benodigdheden:

Ingrediënten:

  • 200 gram boter
  • 200 gram suiker
  • 4 eieren
  • 200 gram bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel vanille-extract
  • Een snufje zout
  • 200 gram roomkaas
  • 200 gram poedersuiker
  • Vanille-extract naar smaak
  • 300 ml slagroom
  • Verse vruchten naar keuze

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Vet de taartvorm in met boter en bestuif met bloem.
  3. In een grote kom, mix de boter en suiker tot een luchtig mengsel.
  4. Voeg één voor één de eieren toe en mix goed na elke toevoeging.
  5. Voeg de bloem, bakpoeder, vanille-extract en zout toe aan het mengsel en mix tot alles goed gemengd is.
  6. Giet het beslag in de taartvorm en strijk de bovenkant glad.
  7. Bak de taart in de voorverwarmde oven gedurende 30-35 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uit komt.
  8. Laat de taart volledig afkoelen voordat je verder gaat.
  9. In een andere kom, mix de roomkaas, poedersuiker en vanille-extract tot een glad mengsel.
  10. Klop de slagroom stijf en voeg dit toe aan het roomkaasmengsel.
  11. Snijd de afgekoelde taart horizontaal doormidden, zodat je twee lagen krijgt.
  12. Smeer een laag van het roomkaasmengsel op de onderste laag van de taart.
  13. Leg de bovenste laag van de taart erop en smeer de rest van het roomkaasmengsel over de bovenkant en zijkanten van de taart.
  14. Decoreer de taart met verse vruchten naar keuze.
  15. Zet de taart in de koelkast om op te stijven.
  16. Geniet van je zelfgemaakte taart!

Voedingswaarde:

Deze taart bevat ongeveer 300 calorieën per portie. De exacte voedingswaarde kan variëren, afhankelijk van de gebruikte ingrediënten en de grootte van de porties.

Gezondheidsvoordelen:

Deze taart bevat belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten en koolhydraten. Het is echter belangrijk om te onthouden dat dit een traktatie is en dat het met mate gegeten moet worden als onderdeel van een gezond en uitgebalanceerd dieet.

Bereidingstijd:

De totale bereidingstijd voor deze taart is ongeveer 1 uur en 30 minuten, inclusief baktijd en afkoeltijd.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *