Taart Bakken In Combimagnetron

Taart Bakken In Combimagnetron

Een heerlijke glutenvrije taart ideaal om te bakken in het weekend. Het
Een heerlijke glutenvrije taart ideaal om te bakken in het weekend. Het from www.pinterest.com
www.pinterest.com

Ingrediënten:

Voor het deeg:

– 200 gram bloem

– 100 gram boter

– 50 gram suiker

– 1 ei

– snufje zout

Voor de vulling:

– 500 gram fruit naar keuze (bijvoorbeeld aardbeien, appels, peren)

– 50 gram suiker

– 2 eetlepels maïzena

– sap van 1 citroen

Instructies:

Stap 1: Bereid het deeg

1. Doe de bloem, boter, suiker, ei en zout in een kom en meng goed door elkaar.

2. Kneed het deeg met je handen tot een soepel geheel.

3. Verpak het deeg in plasticfolie en laat het minimaal 30 minuten rusten in de koelkast.

Stap 2: Maak de vulling

1. Snijd het fruit naar keuze in stukjes.

2. Meng het fruit met de suiker, maïzena en citroensap in een kom.

Stap 3: Bak de taart

1. Verwarm de combimagnetron voor op 180 graden Celsius.

2. Vet een taartvorm in en bekleed de bodem met het deeg.

3. Giet de vulling in de taartvorm.

4. Bak de taart in de combimagnetron gedurende 30-40 minuten, of totdat het deeg goudbruin is en de vulling bubbelt.

Voedingswaarde:

Per portie:

– Calorieën: 250

– Vet: 10 gram

– Koolhydraten: 35 gram

– Eiwit: 4 gram

Gezondheidsvoordelen:

Deze taart bevat veel vers fruit, wat rijk is aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Fruit kan helpen bij het verbeteren van de spijsvertering, het verlagen van het risico op chronische ziekten en het bevorderen van een gezonde huid.

Bereidingstijd:

– Voorbereiding: 45 minuten

– Bereiding: 30-40 minuten

– Totale tijd: 1 uur 15 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *