Taart Workshop Roosendaal

Taart Workshop Roosendaal

Taart Maken Roosendaal Peter Brown Bruidstaart
Taart Maken Roosendaal Peter Brown Bruidstaart from llirik6553530.blogspot.com
llirik6553530.blogspot.com

Leer de kunst van het taart maken

Ontdek de wereld van taartdecoratie in Roosendaal

Ben je dol op taart en wil je graag leren hoe je zelf de meest prachtige en smakelijke taarten kunt maken? Dan is een taart workshop in Roosendaal echt iets voor jou! Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van het taartdecoreren en maak je kennis met verschillende technieken en stijlen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze creatieve en gezellige workshop.

Ingrediëntenlijst:

  • 500 gram bloem
  • 250 gram roomboter
  • 200 gram suiker
  • 4 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Snufje zout
  • 400 ml melk
  • 400 ml slagroom
  • 500 gram verse aardbeien
  • 100 gram witte chocolade

Benodigdheden:

  • Keukenmixer
  • Bakvorm
  • Mixkom
  • Spuitzak
  • Spatel
  • Taartplateau

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Vet de bakvorm in met boter en bestuif met bloem.
  3. Klop de roomboter en suiker samen in een grote kom tot een luchtig mengsel.
  4. Voeg de eieren één voor één toe aan het mengsel en mix goed door.
  5. Zeef de bloem, bakpoeder en zout boven de kom en mix tot een glad beslag.
  6. Voeg de melk toe en mix nogmaals goed door.
  7. Giet het beslag in de bakvorm en strijk glad met een spatel.
  8. Bak de taart in het midden van de oven gedurende 30-35 minuten, of tot een satéprikker er schoon uitkomt.
  9. Laat de taart volledig afkoelen op een taartplateau.
  10. Klop de slagroom stijf en snijd de aardbeien in plakjes.
  11. Snijd de afgekoelde taart horizontaal doormidden.
  12. Smeer een laagje slagroom op de onderste helft van de taart en leg hier de plakjes aardbei op.
  13. Plaats de bovenste helft van de taart erop en bedek de hele taart met slagroom.
  14. Smelt de witte chocolade au bain-marie en drizzle dit over de taart.

Voedingswaarde per portie:

  • Calorieën: 350
  • Eiwitten: 5 gram
  • Koolhydraten: 45 gram
  • Vetten: 18 gram
  • Vezels: 2 gram

Taart maken is niet alleen leuk, maar het heeft ook vele gezondheidsvoordelen. Het is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en te ontspannen. Daarnaast is het ook een sociale activiteit die je samen met vrienden of familie kunt doen. Het eten van taart kan ook een positief effect hebben op je humeur, omdat het endorfines vrijmaakt in je hersenen.

De voorbereidingstijd voor deze taart workshop in Roosendaal is ongeveer 30 minuten. Het bakken van de taart duurt ongeveer 30-35 minuten en het decoreren van de taart kost nog eens 30 minuten. De totale tijd voor deze workshop is dus ongeveer 1,5 uur. Het resultaat is een heerlijke zelfgemaakte taart waar je trots op kunt zijn!

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, de taart workshop in Roosendaal is geschikt voor iedereen die van taart houdt en graag meer wil leren over taartdecoratie. De workshop wordt gegeven door ervaren taartdecorateurs die je stap voor stap zullen begeleiden tijdens het maken van je eigen taart. Je leert verschillende technieken, zoals het maken van mooie bloemen, het spuiten van slagroom en het drizzlen van chocolade.

Aan het einde van de workshop mag je je eigen taart mee naar huis nemen om te delen met vrienden en familie. Je zult versteld staan van je eigen creativiteit en het plezier dat je hebt tijdens het maken van de taart. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor de taart workshop in Roosendaal en ontdek de kunst van het taart maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *